Werkwijze en tarieven

Nabestaandenzorg

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en telefonisch zullen we jouw situatie en je vragen bespreken.

Afspraak

Na een telefonisch kennismakingsgesprek komt Nabestaandenbegeleider Linda bij je thuis voor een Nabestaandenzorggesprek. Dit gesprek zal circa 2 uur duren. Tijdens dit bezoek ontvang je informatie en advies specifiek van toepassing op jouw situatie, naast een luisterend oor. Alles wat we bespreken blijft onder ons. Zaken die niet kunnen wachten, worden direct opgepakt.

Vanuit de informerende rol, verwijs ik door naar een notaris of een financieel adviseur bij complexe financiële vraagstukken. Voor mij staat de nabestaande centraal waarbij er geen commerciële belangen spelen. Ik werk onafhankelijk.

Kosten nabestaandenzorggesprek

Een Nabestaandenzorggesprek duurt circa 2 uur en kost € 125,-. Dit is inclusief BTW en exclusief reiskosten en reistijdvergoeding.

Als je tijdelijk nog samen met Nabestaandenbegeleider Linda de administratie wil bijhouden totdat je het vertrouwen hebt, dat je het alleen kan. 

Of als je ondersteuning wil hebben tijdens het rouwproces om je hart te luchten en je verdriet kwijt te kunnen, het fijn vindt dat iemand naar je luistert die geen familie of een bekende is. Voor deze begeleiding werkt Nabestaandenbegeleider Linda met een los uurtarief. Neem voor meer informatie contact op met Linda.


Uitvaartwensen in kaart brengen

Op basis van een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek kan er direct of later een afspraak bij je thuis gepland worden, waarbij we samen jouw uitvaartwensen in kaart gaan brengen. Tijdens dit gesprek kun je ook advies vragen ten aanzien van de haalbaarheid van je uitvaartwensen. In een mooi document (schriftelijk en/of digitaal) worden de uitvaartwensen vastgelegd. Uiteraard is het mogelijk om de uitvaartwensen op een later moment bij een hernieuwd inzicht of in de loop der jaren aan te passen. 

Kosten

Deze kosten zijn afhankelijk van de wensen en de specifieke behoefte(s). Er kan een totaalprijs afgesproken worden of er kan op basis van een uurtarief gewerkt worden.

Professional organizing

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en telefonisch zullen we jouw situatie en je vragen ten aanzien van het leegruimen of opruimen van een kamer of woning bespreken. Ook kan er hulp gegeven worden bij het regelen van de administratie, afhandeling van post etc. Bij interesse zullen we een plan maken hoe te starten met het leegruimen of opruimen van een kamer of woning of andere vraagstukken.

Kosten

Deze kosten zijn afhankelijk van de wensen en de specifieke behoefte(s). Er kan een totaalprijs afgesproken worden of er kan op basis van een uurtarief gewerkt worden.

Rouw op de werkvloer

Ook voor de zakelijke klanten geldt, dat er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek zal plaatsvinden.Tijdens dit gesprek nemen we de bedrijfssituatie en de vragen die spelen door.

Als er besloten wordt om met Nabestaandenbegeleider Linda de Nabestaandenzorg voor het bedrijf op te pakken, dan volgt een gesprek op locatie waarin we afstemmen voor welke ondersteuning gekozen wordt, individuele ondersteuning van een medewerker of medewerkers, algemeen advies of voor het maken van een rouwprotocol.

Kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de gekozen ondersteuningsvorm.


Reiskosten

Nabestaandenbegeleider Linda berekent aan reiskosten € 0,25 per kilometer (exclusief 21% BTW) op basis van de routeplanner van de ANWB.


Annulering

Nabestaandenbegeleider Linda werkt op afspraak. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, graag dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak door te geven, anders is Nabestaandenbegeleider Linda bij een latere annulering genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

Persoonlijke nabestaandenzorg, nabestaandenbegeleiding en professional organizing voor de regio Het Groene Hart.