Nabestaandenzorg

Op zoek naar meer informatie over nabestaandenzorg? Of ben je geïnteresseerd in wat nabestaandenzorg voor jou zou kunnen betekenen? Je leest alles hier.

Lees meer »

Nabestaandenbegeleider Linda Persoonlijk

In dit blog een toelichting over mijn motivatie en drijfveren waarom ik mijn bedrijf gestart ben en waarin je kunt vinden waar ik waarde aan hecht wanneer ik mensen ondersteun bij de papierwinkel na overlijden, het in kaart brengen van wensen voor overlijden of bij het opruimen van spullen bij leven of na de dood.

Lees meer »

Nabestaanden ontzorgen - Deel I

Op veel belangrijke zaken in het leven bereiden mensen zich voor, zoals bijvoorbeeld voor het kopen van een huis, wanneer men gaat trouwen of wanneer er een baby verwacht wordt.

Lees meer »

Nabestaanden ontzorgen - Deel II

Wanneer iemand overleden is, volgt al snel de keuze begraven of cremeren (als iemand zijn of haar lichaam niet aan de wetenschap ter beschikking heeft gesteld). Als iemand zijn of haar uitvaartwensen vastgelegd heeft, is het duidelijk. Wanneer dit niet het geval is, zal de keuze door de nabestaanden gemaakt moeten worden.

Lees meer »

Rouwondersteuning

Wanneer je een dierbare verliest, staat de wereld stil voor je, ongeacht of dit een plots verlies is geweest of iets wat je al langere tijd zag aankomen. Na de uitvaart, een periode waarin er vaak veel steun uit de omgeving is, volgt daarna de stilte en het missen.

Lees meer »